FITR4LIFE

Voel je je je futloos? Ben je niet tevreden over je gewicht? Heb je fysieke klachten? Of mis je de stok achter de deur om je gezondheid te verbeteren? FITR company heeft een programma ontwikkeld om gericht te werken aan jouw doelstellingen. Er zijn twee versies van het programma ontwikkeld, namelijk het Aevitae FITR4LIFE leefstijlprogramma en het FITR4LIFE Gezondheidscentrum Antonius leefstijlprogramma.

De basis is sporten in een groep met een trainer, leren gezonde keuzes te maken met een leefstijlcoach en verreikt worden met meer kennis over verantwoorde voeding. Klinkt dit als iets voor jou? 

​Vitaliteit is een ruim begrip. Het is algemeen bekend dat bewegen, sporten en gezond eten goed is voor de mens. Toch slaagt niet iedereen er in om dit toe te passen in het dagelijks leven. Of het nu ontbreekt aan kennis, motivatie of energie, men vind het vaak lastig om zelf de regisseur te zijn van een gezond leven. Dit vereist namelijk discipline, kennis van zaken en doorzettingsvermogen. Omdat deze regiefunctie een aparte tak van sport is zoekt men vaak hulp om gezonder te worden. Denk aan begeleiding door een diëtist, een boek kopen over afvallen en dat toepassen, een abonnement bij een fitnesscentrum afsluiten, wandelen op eigen initiatief enzovoorts. Toch is het niet aan ieder onder ons gegeven om deze gezonde initiatieven structureel vol te houden. Daar kunnen we iets aan doen, namelijk deelnemen aan het FITR4LIFE leefstijlprogramma. Met behulp van een trainer en leefstijlcoach wordt men in staat gesteld regie te nemen in eigen gezondheid. 

Praktisch
– Wekelijks samen sporten in een groep met een coach
– Coaching op meer dagdagelijks bewegen
– Wekelijks korte voedingssessies ter inspiratie om gezondere keuzes te leren maken
– Mogelijkheid tot bijwonen van twaalf workshops over leefstijlthema’s zoals slaap, stress, timemanagement, zelfregie etc.
– Uitgebreide intake en outtake
– 6 of 9 maanden programma gericht op het verbeteren van gezondheid

Ben je verzekerd bij Aevitae of doorverwezen vanuit het Antonius? Ga dan naar www.fitrcompany.nl/fitr4life voor meer informatie en aanmelden.