ROOSTER

Het rooster is via onze FITR CLUB App beschikbaar waar de groepslessen en de circuittrainingen te reserveren zijn. Via deze pagina kan je het rooster bekijken en krijg je meer uitleg over de App. Om je goed op weg te helpen in onze club starten we de kennismaking met de FITR Health Check.

Handig om te weten als je ons rooster bekijkt

1. Er zijn groepslessen in de studio. Dit zijn trainingen waar een instructeur je meeneemt om te bewegen op de muziek.

2. Er zijn fitnesstrainingen in de fitness en studio. Dit zijn trainingen met een instructeur waar je niet op muziek beweegt, maar een bepaalde tijd een oefening uitvoert om vervolgens naar de volgende te verplaatsen. Er is keuze uit circuit training, circuit kracht en circuit core.

3. Is fitness helemaal nieuw voor jou en start je graag individueel voordat je kennis maakt met onze lessen in de fitness? Dan kun je tijdens de begeleidde momenten individueel aan de slag onder begeleiding van een FITR medewerker. Ook zijn er mogelijkheden tot het opstellen van een persoonlijk schema. Extra uitleg van onze apparatuur of specifieke wensen ten aanzien van een blessure. Boek de FITR Health Check voor een goede start van jouw FITR avontuur!


Circuit training

Tijdens de circuit training ervaar je een mix van conditionele en spierversterkende oefeningen waarbij je op je eigen niveau de oefeningen uitvoert. Het helpt je algehele fitheid te verbeteren en maakt fitness plezieriger!

Circuit kracht

Deze training focust op het versterken van het lichaam, het laten toenemen van kracht. Iedere training komen de grote spiergroepen en armen aan bod. Het lokaal trainen van spieren om de spier echt te vermoeien maakt de training effectief. De training helpt je je spieren laten groeien, verstevigen en het maakt je botten sterker. Dus of je nu jong bent of al wat verder in het leven, krachttraining is functioneel, helpt bij het duurzaam functioneren van je lichaam en verhoogt je metabolisme. Een gespierd lichaam verbrand namelijk meer in rust!

Circuit core

De rompspieren worden ook wel de basis van het lichaam genoemd. Je buikspieren, rugspieren, bekken en bilspieren zijn het fundament van je rompstabiliteit. Tijdens deze workout ligt het accent op het versterken van deze spieren. Het is een prima aanvulling op andere trainingen en de ervaring leert dat de kans op rugklachten afneemt wanneer de rompspieren regelmatig op de juiste manier worden getraind.

FITR CLUB APP

Beheer je reserveringen, trainingsschema’s, voortgang, abonnement, profiel en meer via de FITR CLUB App.

Na het downloaden dien je in te loggen op je account. Heb je die nog niet? Geen probleem. die ontvang je tijdens je eerste kennismaking van ons! Wij stellen deze voor je in en helpen je op weg!

Download onze App: