FITNESS

Zelf kiezen wanneer je traint is een groot voordeel van fitness, dat kan je zelf bepalen. Maar weet je niet hoe? Dan helpen wij graag. Middels de FITR CLUB App stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op die je op ieder moment kan openen en bekijken. Met bewegende visuals heb je je coach gewoon in je broekzak zitten. Wij stellen het voor je in en leiden je op totdat je zelfstandig kunt trainen met de App. En wanneer je klaar bent voor de volgende stap, dan passen we je trainingsschema weer aan. Zo blijven we in contact en jij gemotiveerd!

Ben jij ervaren en wil je gewoon je eigen ding doen? Dat kan natuurlijk ook. Dan zal onze rol wat passiever zijn, maar kan je ons inschakelen bij vragen of voor inspiratie.

Fitness lessen

Onze fitnessinstructeurs verrassen je wekelijks met nieuwe trainingen. Tijdens de fitness lessen wordt je onder begeleiding gemotiveerd om een serie van oefeningen uit te voeren op tijd of herhalingen. Het is afwisselend, daagt je uit en wat je fitnesservaring ook is, je kan gewoon meedoen! Er zijn drie lessen op het rooster te vinden. Doe wat bij jou past.

Circuit training

Tijdens de circuit training ervaar je een mix van conditionele en spierversterkende oefeningen waarbij je op je eigen niveau de oefeningen uitvoert. Het helpt je algehele fitheid te verbeteren en maakt fitness plezieriger!

CIRCUIT KRACHT

Deze training focust op het versterken van het lichaam, het laten toenemen van kracht. Iedere training komen de grote spiergroepen en armen aan bod. Het lokaal trainen van spieren om de spier echt te vermoeien maakt de training effectief. De training helpt je je spieren laten groeien, verstevigen en het maakt je botten sterker. Dus of je nu jong bent of al wat verder in het leven, krachttraining is functioneel, helpt bij het duurzaam functioneren van je lichaam en verhoogt je metabolisme. Een gespierd lichaam verbrand namelijk meer in rust!

CIRCUIT CORE

De rompspieren worden ook wel de basis van het lichaam genoemd. Je buikspieren, rugspieren, bekken en bilspieren zijn het fundament van je rompstabiliteit. Tijdens deze workout ligt het accent op het versterken van deze spieren. Het is een prima aanvulling op andere trainingen en de ervaring leert dat de kans op rugklachten afneemt wanneer de rompspieren regelmatig op de juiste manier worden getraind.

Begeleide fitness

Om ervoor te zorgen dat je de juiste oefeningen op de juiste manier uitvoert helpen we je graag om een trainingsschema samen te stellen. We stellen de App voor je in zodat je je trainingsschema altijd bij de hand hebt wanneer jij wilt. Of je nu wilt werken aan je fitheid, sterker wilt worden of klachten wilt reduceren, we gebruiken onze kennis om jou te helpen. Maak een afspraak bij onze instructeurs om jouw begeleiding te starten.

Vrije fitness

Ben je ervaren en wil je je eigen plan trekken? Dat mag natuurlijk. Tijdens onze openingstijden kan je terecht in de fitnessruimte. En heb je toch een vraag? Dan staan we voor je klaar om je te voorzien van raad.

Senioren fitness

Ben je 55+ en wil je onder begeleiding trainen met leeftijdsgenoten? In een uur train je de belangrijkste aspecten van het lichaam. Krachtoefeningen zodat je spierkracht op peil blijft, cardiotraining om je conditie te onderhouden, balans en coördinatie om je mobiel te houden en functionele oefeningen om alledaagse activiteiten blijvend te kunnen doen.