Lajos is in november 2022 gestart bij FITR Club. Na de uitgevoerde health check, waren de resultaten volgens Lajos zelf nogal confronterend. 77,3 kg lichaamsgewicht waarvan 24,1% vet en 33 kg spiermassa. Nu (mei 2023) bijna 6 maanden later, heeft Lajos een fantastisch resultaat behaald. Dit resultaat en de reis hiernaar toe delen wij graag!

7 kg afgevallen, waarvan 10% vetpercentage afgenomen en in spiermassa toegenomen. Lajos is door middel van een persoonlijk trainingsschema aan de slag gegaan, daarbij hebben wij de macronutriënten (koolhydraten, vetten en eiwitten) in zijn voeding aangepast. Met enige discipline en doorzettingsvermogen mag Lajos erg trots zijn op dit behaalde resultaat.

Lajos zegt: “Voor mij is sporten bij FITR Club met fanatieke medesporters een dagelijks ritueel geworden dat me de energie geeft om alle uitdagingen te overwinnen. Ik kan me simpelweg niet voorstellen om niet meer bij FITR Club te kunnen sporten. Het is een echte leefstijlverandering geweest. Ik houd zoveel mogelijk mijn voeding bij in de FITR Club app en elke drie maanden ga ik in gesprek met een coach van FITR Club om mijn training- en voedingsschema aan te passen waar nodig en de behaalde resultaten te bespreken. Dit geeft mij vertrouwen, inspiratie en de juiste coaching om vervolgens weer fanatiek aan de slag te gaan. Ik ben erg blij dat ik de stap naar FITR Club heb genomen”.

Wil je ook starten met trainen, maar weet je niet goed hoe? Plan dan nu een vrijblijvende health check afspraak in. FITR Club helpt je graag verder. Klik hier om een afspraak in te plannen

Update juli 2023: Lajos blijft doorzetten, zo is hij van een vetpercentage van 14,2 procent nu naar 11,2 gegaan. En spiermassa van 34,1 naar 36,2 kg. Heel mooi resultaat 💪