STAY FIT

AND BE HEALTHY

WERKEN BY FITR CLUB

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

VACATURES

Wegens uitbreiding van de FITR CLUB accommodatie en het aanbod zoeken wij nieuwe collega’s die samen met ons vanaf juli 2022 de groei van FITR CLUB vormgeven. Zit er iets voor jou bij? Dan zien we je CV en motivatiebrief tegemoet! Mail naar maxim@fitrcompany.nl

Fitness instructeur

Als Fitnessinstructeur ben jij het gezicht van de fitness. Je informeert, begeleidt en stimuleert clubleden op een enthousiaste en vakkundige wijze bij het uitvoeren van fitnessoefeningen.

Groepslesdocent

FITR CLUB is op zoek naar versterking voor de groepslessen. Kan jij voor een groep staan, ben je sportief, een echte motivator en wil je kennis delen? Wellicht ben jij dan geknipt voor deze functie! Geef jij ons team een boost met jouw

Yogadocent

Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Als yogadocent maak je deze connectie en breng je rust en ontspanning over aan je groep. Je hebt kennis van het lichaam, de geest en het gedachtegoed achter yoga. Ben je een opgeleide yogadocent of wil jedit worden? Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Facilitair medewerker

Jij bent als facilitair medewerker verantwoordelijk voor het schoon houden van o.a. de kantooromgeving, openbare ruimtes en sanitaire ruimten. Tevens heb je een signaleringsfunctie ten aanzien van de facilitaire dienstverlening en ben je een gastheer/gastvrouw in het gebouw waar meer dan alleen sporters zijn.